Επικοινωνία

Παρακαλώ χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email.

Στείλτε μας Μήνυμα

Info

marismagnetics

Η εταιρεία εδρεύει στην πόλη της Χερσονήσου στο Νομό Ηρακλείου στην Κρήτη.

Συχνές Ερωτήσεις

Πριν επικοινωνήσετε μαζί μας, ελέγξτε την ακόλουθη
λίστα των Συχνών Ερωτήσεων!

Τι είναι η marismagnetics;

Είναι μια εταιρία τεχνοβλαστός (spin off) του Πανεπιστημίου Κρήτης, έχει την νομική μορφή της Ιδιωτικής Κεφαλαιουχικής Εταιρίας και ξεκίνησε την λειτουργία της τον Φεβρουάριο του 2016. Η εταιρία δραστηριοποιείται στην εφαρμογή καινοτόμων επιχειρηματικών σχεδίων στο πεδίο εφαρμογών που σχετίζονται με τη εισαγωγή και την βελτιστοποίηση καινοτόμων μετρητικών τεχνικών στα συστήματα Απεικόνισης Μαγνητικού Συντονισμού ΑΜΣ (μαγνητικοί τομογράφοι).

Ποιά είναι η κύρια πηγή εσόδων της εταιρίας;

Η κύρια πηγή εσόδων της εταιρίας είναι η παροχή υπηρεσιών διασφάλισης ποιότητας (συστηματικοί ποιοτικοί έλεγχοι) σε συστήματα ΑΜΣ που είναι εγκατεστημένα σε δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς υγείας. Η εταιρία παρέχει υπηρεσίες εκπαίδευσης και τεχνικών συμβουλών σε θέματα κλινικής λειτουργίας συστημάτων ΑΜΣ (σχεδιασμός κλινικών απεικονιστικών πρωτοκόλλων) και ελέγχων διασφάλισης ποιότητας των συστημάτων ΑΜΣ μέσω τηλεματικών υπηρεσιών. 

Που βρίσκεστε;

Η εταιρεία έχει έδρα στην πόλη του Λιμένα Χερσονήσου του Νομού Ηρακλείου στην Κρήτη.

Κρατήστε επαφή!

Θέλετε να ενημερώνεστε για σημαντικές πληροφορίες και όλες τις τελευταίες ειδήσεις σχετικά με τη marismagnetics; Εισαγάγετε το email σας παρακάτω, για να προστεθείτε στη λίστα αλληλογραφίας μας.

Η διεύθυνση e-mail σας χρησιμοποιείται μόνο για να σας στείλουμε το ενημερωτικό δελτίο και πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες του marismagnetics. Μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε τον σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής που περιλαμβάνεται στο ενημερωτικό δελτίο.